Jemput LIKE page ini :))

Pengerah Jemari

Tentang Aku

Foto saya
Suka menulis, dengar lagu, baca novel dan berangan.

Rabu, 25 Mac 2009

Novel WYBMD

Aku rasa macam nak buat 'Will You Be My Driver' dalam versi novel.

Apa pendapat kau orang? :D

Haish ... bila takde laptop, masa tu la idea nak datang. Dahlah cerita lain tak habis lagi.

Ok, buat masa ni aku akan fokus pada CYAM dan PR. Then, baru aku akan sambung AsyrAfia dan RRC di samping mula mengarang cerita Budak SMART Mahu Jadi Rockstar. Bab 1 sudah hampir siap!

4 ulasan:

MaY_LiN berkata...

ai..byk tul planing die..
akak xtrikut la syg..
asik lupe je cite nye camana..
(@_@)

Ilmar Imia berkata...

haha ... planning mmg bnyak smpai tak terbuat :D

MaY_LiN berkata...

jnji jgn awak yg pening ngn dateline n lupe watak dah la..
huhu..
(~_~)

Ilmar Imia berkata...

insyaAllah tak lupa watak sbab setiap crita ada feeling sendri :D