Jemput LIKE page ini :))

Pengerah Jemari

Tentang Aku

Foto saya
Suka menulis, dengar lagu, baca novel dan berangan.

Khamis, 13 Disember 2012

Aku dan MPH, SACC Mall, Shah Alam

Ahad lalu saya sempat pergi ke MPH, SACC Mall, Shah Alam untuk bertemu dengan rakan-rakan penulis Fajar Pakeer yang mengadakan sesi autograf di sana. Yalah, sejak menetap di Shah Alam ini, MPH itu sajalah yang menjadi kunjungan tetap saya. Waktu tinggal di Kepong dulu, saya lebih kerap ke kedai buku Popular yang berdekatan dengan rumah sewa.
 
Sebenarnya niat di hati saya cuma ingin berjumpa dengan kawan sambil menemani adik yang ingin membeli buku, tup, tup, rupa-rupanya pihak Fajar Pakeer turut mengadakan kuiz untuk para pengunjung. Alhamdulillah, saya dapat jawab soalan kuiz itu dan memenangi hadiah novel Suamiku Vampire yang disertakan dengan tandatangan penulisnya, saudari Ria Natsumi. Terima kasih, Fajar Pakeer!
 
 
 Bersama penulis Suamiku Vampire, Ria Natsumi.

 
Sambil-sambil tu, saya turut menjenguk novel-novel baharu di sana tetapi nampaknya novel yang saya cari belum ada di sana. Saya pun jenguklah Aina Masuk Asrama di rak. Rupa-rupanya Aina Masuk Asrama cuma tinggal satu naskhah saja lagi!

 
 Naskhah terakhir Aina Masuk Asrama.
 
 
Alhamdulillah, saya masih diberi ilham untuk terus menulis kisah kanak-kanak. Selepas Aina Masuk Asrama dan Mama Sayang Wawa, saya kini sedang giat menulis manuskrip cerita kanak-kanak yang ketiga. Ketika sedang menulis cerita ini, saya mendapat idea untuk manuskrip cerita kanak-kanak yang keempat pula. Semoga semuanya dipermudahkan.


Tiada ulasan: